Nieuwe energie
Energiebesparing

Méér energie besparen in je huis?

Vouchers energiebesparende maatregelen

Meer energie besparen is goed voor het klimaat én je portemonnee. Om jou als eigenaar van een bestaande woning in gemeente Venlo te helpen om energie te besparen, kun je tot 31 maart 2021 een energievoucher aanvragen voor energiebesparende maatregelen.

Denk daarbij vooral aan kleine maatregelen zoals een waterbesparende douchekop, een energie verbruiksmanager of het aanschaffen en bevestigen van radiatorfolie. Maar ook grotere ingrepen zoals bijvoorbeeld vloer-, dak- of spouw isolatie, een zonneboiler, het vervangen van een kozijn met isolerend glas of een warmtepomp komen in aanmerking voor deze voucherregeling. Er zijn vier typen energievouchers beschikbaar (€ 60,- € 200,- € 400,- en € 1.000,-). Per adres mag 1 voucher worden aangevraagd. Er zijn per categorie vouchers beschikbaar totdat het subsidieplafond is bereikt. Voor meer informatie over de subsidieregeling en het aanvragen van de subsidie ga je naar www.duurzaambouwloket.nl/rre-venlo.

Energievoucher €60,-

Wat goed dat je energiebesparende maatregelen in je huis hebt getroffen! Wil jij jouw kassabon indienen? Je ontvangt tot € 60,- cashback. Doe dit snel want dan maak je ook nog kans op gratis zonnepanelen!

Ga naar de cashback actie
Energievoucher €60,-

Aangesloten lokale winkels:

Je kunt bij de onderstaande winkels geselecteerde energiebesparende producten kopen. Ook in andere online en offline winkels kun je gebruik maken van de voucher als woningeigenaar in Venlo. Kijk hier hoe het werkt.

Energievouchers: vanaf 24 maart 2020

De voucherregeling voor energiebesparende maatregelen is beschikbaar vanaf 24 maart. Kies uit vier typen energievouchers:

  • € 60,-
  • € 200,-
  • € 400,-
  • € 1.000,-

Per adres mag 1 voucher worden aangevraagd.

Vraag je energievouchers aan
Website Duurzaamheidsloket

Vraag en antwoord Méér energie besparen in je huis?

Hallo, hoe kunnen we je helpen?