Nieuwe energie
Energiebesparing

Duurzaam Bouwloket Venlo

Gratis en onafhankelijk advies

Heb je al eens nagedacht over het verduurzamen van jouw woning? Financieel is dit erg interessant. Een investering in duurzaamheidsmaatregelen heeft een hoger rendement dan de rente die je ontvangt over het geld op jouw spaarrekening. Een duurzame woning betekent aangenaam en comfortabel wonen met lage energielasten! Hiervoor kun je gratis terecht bij het Duurzaam Bouwloket Venlo.

Vanaf 2050 moet elke woning in Nederland van het aardgas afgesloten zijn en duurzaam verwarmd worden. Als je gaat verbouwen is het daarom verstandig om hier alvast rekening mee te houden en de woning hierop voor te bereiden.

Lees verder ...

Bereid je woning voor op de toekomst!

Hiervoor kan je gratis terecht bij het Duurzaam Bouwloket Venlo. Dit loket helpt jou met al je vragen over energiebesparing, isoleren, comfortabel en aardgasvrij wonen. Ook kun je er terecht voor subsidie-en financieringsregelingen. De gemeente Venlo wil met het Duurzaam Bouwloket Venlo woningeigenaren helpen om de juiste keuzes te maken bij het verduurzamen van hun woning. Onafhankelijk adviseurs vertellen je hoe jouw woning comfortabel, energiezuinig, duurzaam en aardgasvrij verbouwd kan worden. Ben je op zoek naar een bedrijf dat de maatregelen voor jou kan treffen? Duurzaam Bouwloket helpt je een betrouwbaar bedrijf te vinden.

Het Duurzaam Bouwloket Venlo regelt voor de gemeente Venlo de subsidieaanvragen voor energiebesparende maatregelen. Maar dit loket heeft jou mogelijk nog meer te bieden. Zo kun je er bijvoorbeeld terecht voor:

  • Gratis en onafhankelijk advies bij het verduurzamen van jouw woning
  • Vragen over isoleren
  • Vragen over energiebesparing
  • Subsidie- en financieringsregelingen
  • Het vinden van een betrouwbaar bedrijf dat duurzaamheidsmaatregelen uitvoert.

Ontdek de mogelijkheden op de website.

Contact

Stel je vraag aan een onafhankelijk adviseur via de helpdesk.
Telefoonnummer: 072 – 743 39 56
E-mailadres: info@duurzaambouwloket.nl

Sluiten

Nieuws Duurzaam Bouwloket Venlo

  • Website Duurzaam Bouwloket

    Vraag je energievouchers aan vanaf 24 maart 2020

    Om jou als eigenaar van een bestaande woning in gemeente Venlo te helpen om energie te besparen, kun je tot 31 december 2020 een energievoucher aanvragen voor energiebesparende maatregelen. Kies uit vier typen energievouchers € 60,-  € 200,- € 400,- en € 1.000,-. Voor meer informatie over de subsidieregeling en het aanvragen van de subsidie ga je naar www.duurzaambouwloket.nl/rre-venlo.

Vraag en antwoord Duurzaam Bouwloket Venlo

Hallo, hoe kunnen we je helpen?