Webinar 18 mei: Zet je groene knop om!

Samen in gesprek over een groene en gezonde toekomst. Meld je nu aan voor de webinar op 18 mei van 19.30 tot 21.30 uur.

 

Een groene gezonde stad

Onder ‘Morgen in Venlo’ werkt de gemeente Venlo samen met inwoners, bedrijfsleven, onderwijs- en kennisinstellingen aan een nieuwe en groene toekomst voor iedereen in Venlo. Samen hebben we de opdracht om ervoor te zorgen dat ook onze kinderen en kleinkinderen leven in een groene en gezonde stad. Een plek waar we samen energie opwekken, groene lucht inademen en ons geen zorgen maken over wateroverlast en afval.

 

Online in gesprek

Op dinsdag 18 mei van 19.30 tot 21.30 uur, willen we graag samen met jou in gesprek. Welke ideeën zijn er? Welke kansen zien we? En hoe zetten we samen stappen naar een groener huis, groenere tuin, straat, wijk, dorp of stad? We nodigen iedereen van harte uit voor dit gesprek. Het maakt niet uit of je al stappen hebt gezet naar een duurzamere toekomst of juist nog helemaal niet.

 

Enkele onderwerpen die aan bod komen

De waarde van groen. Van grijs naar groen maakt ons jong, vitaal en welvarend. Op ontdekkingsreis naar de waarde van groen voor Venlo. Doe je mee?
De kracht van lokaal. Actief in de directe omgeving, lokaal bekend én vertrouwd. Op verschillende manieren ondersteunen we initiatieven van inwoners.

Ik hoor ook graag welke ideeën jij hebt! Ik daag je uit om ook zelf een duurzame vraag of onderwerp met ons te delen. Dit kan je aangeven bij de aanmelding.

 

Aanmelden

Meld je aan door een e-mail te sturen naar morgeninvenlo@venlo.nl. Na aanmelding ontvang je uiterlijk een week van tevoren een link voor deelname. Een definitieve uitnodiging met het programma volgt nog.