Bijbehorend project: Gas(t)vrije wijk Hagerhof-Oost

Meld je nu aan voor kookclinics “Gasloos koken”

Doe gratis mee aan een kookclinic “Gasloos koken” en eet gezellig mee!

Buurtgenoten Yet ter Haar en Leon Vossen organiseren kookclinics “Gasloos koken” in de Zuidpilaar. Tijdens de workshop leer je eerst van Leon hoe je kunt overstappen naar elektrisch koken. Daarna laat Yet je ervaren hoe een elektrische kookplaat werkt en maak je samen met de groep een heerlijke maaltijd klaar. Je bent van harte welkom! 

Voor de meeste mensen geldt dat ze hun leven lang op een gasfornuis eten klaarmaken. Maar als Hagerhof-Oost een warmtenet krijgt en van het gas af gaat, wordt ook het gasfornuis vervangen. Leon en Yet helpen je daarom graag om ook in jouw huis elektrisch te gaan koken. De workshop bestaat uit 3 delen.

  • In het eerste deel legt Leon je uit welke mogelijkheden er zijn om over te stappen op elektrisch koken én beantwoordt al je vragen. Ook krijg je een overzicht van de informatie mee naar huis, zodat je het thuis nog eens kunt lezen.
  • In het tweede deel ga je zelf aan de slag. Yet kookt al langer op een elektrische kookplaat en samen maken jullie een heerlijke maaltijd klaar op de elektrische kookplaat in de Zuidpilaar.
  • In de derde helft gaan we samen aan tafel.

We maken er een leerzame maar vooral gezellige avond van.
Doe je mee? Meld je dan nu aan!
Stuur een mail naar morgeninvenlo@venlo.nl. Noem in de mail je naam en de datum waarop je wil deelnemen.

Belangrijke informatie over plaats en tijd
Woensdag           11 mei
Woensdag           18 mei
Woensdag           1 juni
Woensdag           8 juni

Start om 17.00 uur, einde: rond 20.00 uur.
In de keuken van de Zuidpilaar.
De workshop en het eten zijn gratis.