Bijbehorend project: Gas(t)vrije wijk Hagerhof-Oost

Informatieavond met Bewonersnetwerk Venlo-Zuid

Op dinsdag 14 juni om 19.00 uur ben je van harte welkom in de Zuidpilaar voor een informatieavond over het warmtenet in Hagerhof-Oost.

Het project Gas(t)vrij Hagerhof-Oost en het Bewonersnetwerk Venlo-Zuid verstevigen de samenwerking. In de laatste vergadering van het Bewonersnetwerk bleek dat wijkbewoners van Venlo-Zuid vragen hebben over het project in Hagerhof-Oost. Wat gebeurt er precies in Hagerhof-Oost en wat betekent het warmtenet in Hagerhof-Oost voor de rest van de wijk? Daarom organiseert het Bewonersnetwerk een informatieavond en wordt de samenwerking tussen de organisaties versterkt. 

Op dinsdag 14 juni om 19.00 uur vindt de informatieavond plaats in de Zuidpilaar. Er wordt een toelichting gegeven op het warmtenet en je kunt al je vragen stellen. Zet deze datum dus alvast in je agenda!

Daarnaast wordt het project Gas(t)vrij Hagerhof-Oost een onderdeel van het Bewonersnetwerk. Dat betekent dat voor iedere vergadering van het Bewonersnetwerk een schriftelijke update wordt gedeeld en dat een vertegenwoordiger bij de vergadering aanwezig is. Als er vragen zijn, worden die beantwoord tijdens de vergadering.

Ook in het verspreiden van belangrijke berichten versterken Gas(t)vrij Hagerof-Oost en het Bewonersnetwerk elkaar. Zo staat ieder kwartaal een bewonersverhaal in de Wijkkrant en worden nieuwtjes over Gas(t)vrij Hagerhof-Oost gedeeld via social media.

We kijken uit naar een fijne samenwerking!