Bijbehorend project: Duurzaam Bouwloket Venlo

Gratis advies van duurzaamheidsambassadeurs

Wil jij stappen zetten om je woning energiezuiniger en duurzamer te maken, maar weet je niet precies waar te beginnen? In Venlo zijn onafhankelijke duurzaamheidsambassadeurs die je gratis voorzien van advies aan huis. Een afspraak maak je via www.duurzaambouwloket.nl/venlo-advies-da

De duurzaamheidsambassadeurs zijn volledig onafhankelijk, zonder commercieel belang, en adviseren je welke maatregelen je kunt treffen om je woning energiezuinig en duurzaam te maken. Ook geven zij tips hoe je energieverspilling kunt tegengaan. De duurzaamheidsambassadeurs weten de weg, verwijzen door en zijn een onafhankelijk klankbord.

Afspraak maken

Advies voor huurders en huiseigenaren

De wijken Blerick, Hout-Blerick, Boekend en Op de Heide in Tegelen zijn de eerste wijken waar de ambassadeurs bij woningeigenaren aan de slag gaan. Woon je dus in deze wijk of dit stadsdeel? Dan kun je nu een afspraak inplannen. Als een volgende groep adviseurs is opgeleid is het ook voor bewoners van andere stadsdelen en wijken mogelijk om een afspraak te plannen.

Ben je huurder van Antares of Woonwenz? Dan ligt het anders. Huur je in de gemeente Venlo van Antares, dan kun je meteen een afspraak maken. Het maakt niet uit in welke wijk of stadsdeel je woont. Huur je bij Woonwenz, dan maak je na de  zomer een afspraak. Je kunt je wel alvast aanmelden, zodat er contact wordt opgenomen. Rechtstreeks contact opnemen met Woonwenz kan natuurlijk ook.