Geld én energie besparen? Zet ‘m op 60!

Geld én energie besparen! Hoe? Door de watertemperatuur van de centrale verwarming te verlagen naar 60°C. Een minuutje werk en het scheelt tientallen euro’s op jaarbasis.

 

De meeste cv-ketels staan op de fabrieksinstelling van 80ºC, maar werken efficiënter op 60ºC. Door de cv-ketel – het verwarmingswater, niet het drinkwater – binnen één minuut naar 60ºC terug te brengen, is tot wel 60 euro per jaar te besparen! Deze snelle besparing scheelt veel gas, dus CO2. En dit zonder verlies van comfort en zonder risico op een koude douche. Dus zet snel je ketel lager met de simpele instructievideo en wie weet… betaalt Urgenda een jaar lang jouw energierekening!

 

Zet je cv-ketel op 60 met behulp van handige video’s

In één minuut 60 euro per jaar besparen? Zet dan je cv-ketel op 60 graden door middel van deze video. 

 

Doe mee en win een jaar lang gratis energie

Wil je kans maken op een jaar lang gratis energie of andere leuke prijzen? Zet dan meteen je cv-ketel op 60 met behulp van de video’s die je vindt in onderstaande link. Maak vervolgens een selfie met je cv-ketel als bewijs.

Door de foto op te sturen, doe je mee met de loting voor de kleine prijzen én de hoofdprijs. Begin april maken wij de winnaar van de hoofdprijs bekend. De winnaar krijgt van Urgenda bericht via e-mail.